Pockies & Carrots (Los Angeles) lanceren "Stay on the Grass" capsule

LOS ANGELES, CA / AMSTERDAM, NL - 15 augustus 2023 - In een onverwachte mix van Amerikaanse streetwear en Europese Couch Couture hebben het in Los Angeles gevestigde Carrots by Anwar Carrots en het Amsterdamse Pockies hun "Stay on the Grass" capsulecollectie gelanceerd. De collectie is een bevestiging van de gedeelde ethos van de twee merken: comfort, stijl en de nobele kunst van het vieren van je vrije tijd.
14-08-2023
Michiel Dicker
Pockies & Carrots (Los Angeles) lanceren "Stay on the Grass" capsule

Anwar Carrots is sinds 2007 een prominent figuur in de creatieve en modescene van Los Angeles. Zijn merk, "Carrots by Anwar Carrots", staat bekend om zijn onderscheidende ontwerpen en samenwerkingen en is een vaste waarde in het modebeeld van LA.

Ondertussen heeft Pockies, opgericht door drie huisgenoten in Amsterdam in 2015, het concept van loungewear opnieuw gedefinieerd. Hun innovatieve ontwerpen, waaronder 's werelds eerste boxershort met zakken, hebben het idee van comfort en vrijheid in mode gerevolutioneerd.

De "Stay on the Grass" collectie is een harmonieuze mix van de filosofie van beide merken. Het bevat een volledig geborduurd joggingpak in  zacht-beige, versierd met kleine wortelborduursels, de kernmerkende iconen van Anwar Carrots. De collectie bevat ook een pyjamaset met de iconische Carrots-print en twee paar van Pockies' kenmerkende boxershorts met zakken, verkrijgbaar in zowel crème als marine kleurstellingen. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd, wat de toewijding van de merken aan verantwoorde productie weerspiegelt.

Bij de collectie hoort een levendige fotoshoot die de geest van de samenwerking vastlegt. Gesitueerd in een typische achtertuin, toont de shoot een model dat de collectie presenteert, met op de achtergrond hekken geschilderd in een levendige oranje tint, die doet denken aan het iconische wortelmotief. De fotoshoot, net als de collectie, is een viering van comfort, stijl en de vreugde van ontspannen weekenden doorgebracht in de eigen achtertuin.

De "Stay on the Grass" collectie is nu te koop in de Carrots flagship store in Los Angeles en in de online merkwinkel van Pockies. Deze samenwerking, die bijna een jaar duurde om te realiseren, is een viering van comfort, weekenden en je thuis voelen.

De "Stay on the Grass" collectie is nu verkrijgbaar op www.pockies.com, Carrots LA en geselecteerde verkooppunten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.pockies.com of www.carrotsbyanwarcarrots.com.

Over Carrots by Anwar Carrots

Bekend om zijn dynamische benadering van esthetiek, zowel in persoonlijke stijl als creatieve output, is Carrots by Anwar Carrots uitgegroeid tot een toonaangevend merk van de volgende generatie creatievelingen uit Los Angeles en mode-iconen van straatcultuur en muziek.

 


Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet