Gratis flatscreen TV voor bankhangheld

Pockies zoekt helden die vanaf de bank strijden tegen Corona Binnen blijven, op de bank hangen, zo min mogelijk bewegen, Corona verslaan en een nieuwe televisie winnen? Het kan bij de ‘Stay at Home Heroes’ actie van Pockies, zij zijn namelijk op zoek naar de bankhangheld die het virus kan stoppen.

30-03-2020 | Delen: | PDF Word

Gratis flatscreen TV voor bankhangheld

Download

Captain Quarantine
Meedoen is simpel: Op 6 april post je een screenshot van je afgelegde afstand in je gezondheid app op Instagram. Ben je degene met de minst afgelegde kilometers, dan wordt jij benoemd tot Captain Quarantine en win je de 49” flatscreen televisie. “We wilden onze doelgroep aansporen om echt thuis te blijven,” vertelt oprichter Michiel Dicker, “daarnaast is bankhangen een van onze kernwaarden dus dat rijmt wel.” 

Superhelden
De hele actie is vormgegeven in comic book stijl. Op de actiepagina zijn luierende superhelden te zien die zich rondom de bank bevinden. “Eigenlijk is iedereen die nu thuis blijft toch een soort van held.” aldus Dicker. “Als we samen thuis blijven verslaan we met z’n allen dit virus!” De actie loopt tot 6 april en elke dag zijn er prijzen te winnen door het delen van je stappenteller.

Download als PDF Download als Word


Afbeeldingen Persbericht

Over Pockies

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 200.000 verkochte producten) en zijn ze druk bezig met de uitbreiding naar buitenlandse markten.


Misschien ook interessant