Pockies Underwear opent de aanval op Björn Borg met onderbroeken omruil actie voor Valentijn.

Ondergoed was vorig jaar het populairste Valentijns cadeau. Mensen vinden het blijkbaar belangrijk om tegen goed geklede billen aan te kijken. De mannen achter Pockies claimen de meeste geliefden blij te kunnen maken met hun boxershort met zakken. Om dit te bewijzen zetten zij dit jaar de aanval in op de grootste naam in de onderbroeken game: Björn Borg. De eerste 500 mensen die een Björn Borg van hun wederhelft stelen en opsturen krijgen gratis een boxershort van Pockies op hun deurmat.

10-02-2020 | Delen: | PDF Word

Pockies Underwear opent de aanval op Björn Borg met onderbroeken omruil actie voor Valentijn.

Download

Een cadeau voor je zelf.
Het liefste kijk je natuurlijk tegen je partner aan in mooi ondergoed. Toch kan het moeilijk zijn om tegen je geliefde te zeggen dat je het niet helemaal eens bent met zijn of haar keuze in onderbroek. Pockies heeft hier iets op bedacht en is van mening dat veel vrouwen en mannen helemaal klaar zijn met de boxershorts van hun concurrent Björn Borg. De eerste 500 ontevreden geliefden die de Björn Borg boxer van hun wederhelft weten te stelen en op te sturen naar het hoofdkantoor van Pockies ontvangen een gratis onderbroek van Pockies (met zakken uiteraard). Via een timer op de ​website​ van Pockies worden de inzending bijgehouden.

Waarom Bjorn Borg?
Een gratis schone boxershort, met zakken, is natuurlijk niet mis. Maar waarom zou daar nou juist een Bjorn Borg voor in de plaats moeten worden gegeven? “Björn Borg loopt natuurlijk al een tijdje mee en heeft veel billen voorzien van zijn onderbroeken. Als we veel inzendingen krijgen zegt dat wel iets over de waardering van onze onderbroeken. Hoe mooi is het als onze boxer het weet te winnen van zo'n gevestigde naam? ” aldus Pockies oprichter Michiel Dicker. “De twee steekzakken krijgen ze er van ons gratis bij.”


Download als PDF Download als Word


Afbeeldingen Persbericht

Over Pockies

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 200.000 verkochte producten) en zijn ze druk bezig met de uitbreiding naar buitenlandse markten.


Misschien ook interessant