Rotterdam en Amsterdam slaan handen ineen

Venour en Pockies lanceren boxershort. Vanaf vandaag verkrijgbaar: De Venour Pockie. Het Rotterdamse creatieve bureau Venour en de mannen achter boxershortmerk Pockies (Amsterdam) hebben de handen ineen geslagen. De uitkomst: Een boxershort overladen met hoofden.

22-10-2018 | Delen: | PDF Word

Rotterdam en Amsterdam slaan handen ineen

Download

Artistiek tintje
Getekende hoofden, dat moge duidelijk zijn. Helemaal in de huisstijl van de Rotterdammers. De artistieke onderbroek wordt gelanceerd met een video in stijl: Een moderne versie van het schilderij van Michelangelo. Maar dan met de twee kunstenaars in de hoofdrol. “Dat was de perfecte manier om het artistieke tintje van Venour samen te laten komen met de luiheid van Pockies,” vertelt Michiel Dicker, een van de oprichters van Pockies.

Samenwerkingen
Het is niet de eerste keer dat de mannen van Venour een samenwerking aan gaan. Zo werd een Ben&Jerry’s ijssalon al van hun tekenwerk voorzien, regisseerden ze meerdere muziekvideo’s voor grote namen en waren ze te zien in Nederlandse films en series. “Het was voor ons dan ook een grote eer om met Venour samen te werken,” aldus Dicker.

De Venour Pockie is nu te koop op www.pockies.nl en exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Go-Britain in Rotterdam, Arnhem, Enschede en Tilburg en Ebb18 in Groningen.


Download als PDF Download als WordOver Pockies

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 200.000 verkochte producten) en zijn ze druk bezig met de uitbreiding naar buitenlandse markten.


Misschien ook interessant