De ultieme lockdown outfits komen uit Nederland

Couch Couture. Zo noemt het amsterdamse merk Pockies hun eigen kledingcollectie. Comfortabele homewear voor op en rondom de bank. Het idee ontstond zo’n 5 jaar geleden maar lijkt nu relevanter dan ooit. “Iedereen die thuis zit heeft het recht om die dagen zo comfortabel mogelijk door te brengen,” zo vertelt oprichter Michiel Dicker.
15-02-2021
Michiel Dicker
De ultieme lockdown outfits komen uit Nederland

Lockdown
De lockdown gaat niet in de koude kleren zitten. Schreeuwende kinderen, muren die op je afkomen en het gemis van vrienden, familie en zelfs collega’s. Er lijkt geen eind aan te komen. Maar volgens Dicker zijn er ook voordelen: “Je kan wel lekker de hele dag in je onderbroek door het huis lopen en werkgevers vinden het inmiddels ook normaler als je in een hoodie op zoom verschijnt.” Extra voordeel is dat de onderbroeken van Pockies over twee steekzakken beschikken. “Zo heb je wel altijd al je post-its, prittstiften en andere kantoorartikelen bij de hand!” 

Bankhangen
Naast thuiswerken in een pyjamabroek is de lockdown natuurlijk ook een uitgelezen kans om weer eens te ervaren hoe het is om een dag lang op de bank te hangen. “Slinger favoriete reality TV aan, doe wat popcorn in een bak en gooi je benen omhoog. Wij hebben alle outfits om je door de dag heen te helpen,” aldus Dicker. Boxershorts met zakken, sokken met een verdikt voetbed, djellaba’s en hoodies, het is een greep uit het assortiment. “En allemaal gemaakt van biologisch katoen, dus je hoeft je niet eens schuldig te voelen.”

Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet