Je broek uit voor het Vaderland

De vlag mag binnen blijven deze koningsdag, althans als het aan Pockies ligt. Het onderbroekenbedrijf roept namelijk massaal op je broek uit te hangen voor het Vaderland. "Blijf thuis, hou het veilig en vier dat feestje in je boxershort." zegt oprichter Michiel Dicker.

27-04-2020 | Delen: | PDF Word

Je broek uit voor het Vaderland

Download

Vier het binnen

Span een lijn met peperkoek, stof je spijkerpoep-kit af en leg je kleedje in de woonkamer want koningsdag wordt binnen gevierd dit jaar. Dat is wel zo veilig en supervernieuwend. Daar draagt Pockies, met hun zelfbenoemde Couch Couture, graag aan bij. "Door je broek uit te hangen laat je aan anderen zien dat je verantwoord binnen aan het feesten bent." zegt Dicker "Daarnaast voeren we al jaren actie tegen broeken dus dit komt mooi uit."


Maand lang gratis onderbroeken

Binnenvierders worden niet alleen beloond met een hele leuke dag in huis, maar maken ook nog eens kans op een prijs. Degene die het best zijn broek uithangt wint namelijk een maand lang elke dag een gratis nieuwe onderbroek. "Zo'n feest gaat je niet in de koude kleren zitten, dus we sponsoren graag een paar schone Pockies aan de beste thuisvierder." aldus Dicker. Stuur een foto van je hangende broek naar de servicetelefoon van Pockies (0621402466) en je doet automatisch mee.

 


Download als PDF Download als Word


Over Pockies

Pockies ontstond in 2015 met de uitvinding van de boxershort met zakken. Rob ten Hoove, Karel Bosman en Michiel Dicker lagen op de bank en misten een plek om hun telefoon kwijt te kunnen. Sindsdien zetten de drie zich in voor Couch Culture: alle beslommeringen op en rondom de bank. De collectie is inmiddels uitgebreid met pyjamabroeken, djellaba’s, sokken met zakken, zakformaat tubes mayonaise, slaapmaskers, shorts voor vrouwen en meer.


Misschien ook interessant