Marcel van Roosmalen is Sinterklaas

En brengt een boxershort met zijn eigen column erop
Sinterklaas komt dit jaar niet uit Spanje maar uit Wormer, houdt geen rekening met de cadeaus op je verlanglijst en heeft er eigenlijk maar weinig zin in. Deze december kruipt Marcel van Roosmalen namelijk in de huid van de Goedheiligman en geeft hij iedereen een persoonlijk geschenk: een onderbroek met een column van Marcel van Roosmalen erop.
30-11-2021
Michiel Dicker
Marcel van Roosmalen is Sinterklaas

Leesbare onderbroek
Vanuit zijn werkkamer leest Sinterklaas uit het grote boek de namen en wensen van alle Nederlanders voor. Maar of ze nou braaf zijn geweest of juist alle perken te buiten zijn gegaan, de Sint heeft dit jaar maar één cadeau op het oog: een Marcel van Roosmalen boxershort.

Opvallend aspect aan de boxer is dat deze is voorzien van een column van de schrijver. De tekst werd speciaal voor de samenwerking geschreven en moet ervoor zorgen dat meer mensen onderbroeken gaan lezen. “Nu grijpt men toch nog vaak naar een boek of tijdschrift, maar is het niet veel leuker om een column vanaf een boxer te lezen?” aldus Van Roosmalen.
 Op pakjesavond dit jaar dus geen dikke pil van Dostojevski in je schoen, maar luchtig leeswaar voor het hele gezin. 

Boxer met zakken
De onderbroek is gemaakt in samenwerking met Pockies, bekend van de boxershort met zakken. Ook deze speciale editie met van Roosmalen is voorzien van deze extra functionaliteit. Handig voor de momenten dat je geen broek wil dragen en perfect om de hele familie mee te laten lezen tijdens de surpriseavond. 

In de kroeg
Het is niet de eerste keer dat Marcel van Roosmalen en Pockies met elkaar samenwerken. Eerder dit jaar verscheen er al een onderbroek met een print van het hoofd van de columnist erop. Deze editie verkocht binnen een paar dagen uit. De oprichters leerden van Roosmalen kennen in een kroeg in Amsterdam Oost en kwamen al snel tot de conclusie dat een samenwerking niet uit kon blijven. Deze tweede editie is vanaf vandaag verkrijgbaar op de webshop van Pockies.  


Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet