Matchende stelletjes kunnen tandem winnen deze Valentijnsdag

Stellen die matchende kleding dragen wil Pockies dit jaar in het zonnetje zetten. Stelletjes die een bijpassende outfit kopen bij het kledingmerk komen namelijk niet alleen goed voor de dag, maar maken ook nog eens kans op het winnen van een tandem.
05-02-2021
Michiel Dicker
Matchende stelletjes kunnen tandem winnen deze Valentijnsdag

ANWB-koppels
Iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen: Verliefd koppel, matchend kapsel, zelfde felblauwe regenjas, vergelijkbaar klein rugzakje. Een ANWB stel ook wel genoemd. En juist voor dat die relaties wil homewear-merk Pockies deze valentijnsdag een lans breken. “Veel te vaak nog zien we matchende stellen in het verdomhoekje geplaatst worden,” zegt Pockies-oprichter Michiel Dicker. “Maar ga eens na hoeveel je om een ander geeft als je ‘s ochtends bijpassende outfits aantrekt. Dat is onvoorwaardelijke liefde van het hoogste level!” 

Tandem
Daarom lanceert Pockies vandaag een speciale actie. Iedereen die voor valentijnsdag matchende producten koopt voor zichzelf en partner maakt automatisch kans om een tandem te winnen. “Onze collectie bestaat uit veel overlappende prints, er kan dus naar hartelust gematched worden” aldus Dicker. Zodra er twee bijpassende producten worden afgerekend doe je direct mee met de loting voor de tweezitter. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt op het Instagramkanaal van het merk. Stellen kunnen hier terecht voor hun outfits.

Over Pockies

Pockies ontstond in 2015 met de uitvinding van de boxershort met zakken. Rob ten Hoove, Karel Bosman en Michiel Dicker lagen op de bank en misten een plek om hun telefoon kwijt te kunnen. Sindsdien zetten de drie zich in voor Couch Culture: alle beslommeringen op en rondom de bank. De collectie is inmiddels uitgebreid met pyjamabroeken, djellaba’s, sokken met zakken, zakformaat tubes mayonaise, slaapmaskers, shorts voor vrouwen en meer.