Pockies Underwear opent de aanval op Björn Borg met onderbroeken omruil actie voor Valentijn.

Ondergoed was vorig jaar het populairste Valentijns cadeau. Mensen vinden het blijkbaar belangrijk om tegen goed geklede billen aan te kijken. De mannen achter Pockies claimen de meeste geliefden blij te kunnen maken met hun boxershort met zakken. Om dit te bewijzen zetten zij dit jaar de aanval in op de grootste naam in de onderbroeken game: Björn Borg. De eerste 500 mensen die een Björn Borg van hun wederhelft stelen en opsturen krijgen gratis een boxershort van Pockies op hun deurmat.
Pockies Underwear opent de aanval op Björn Borg met onderbroeken omruil actie voor Valentijn.

Een cadeau voor je zelf.
Het liefste kijk je natuurlijk tegen je partner aan in mooi ondergoed. Toch kan het moeilijk zijn om tegen je geliefde te zeggen dat je het niet helemaal eens bent met zijn of haar keuze in onderbroek. Pockies heeft hier iets op bedacht en is van mening dat veel vrouwen en mannen helemaal klaar zijn met de boxershorts van hun concurrent Björn Borg. De eerste 500 ontevreden geliefden die de Björn Borg boxer van hun wederhelft weten te stelen en op te sturen naar het hoofdkantoor van Pockies ontvangen een gratis onderbroek van Pockies (met zakken uiteraard). Via een timer op de ​website​ van Pockies worden de inzending bijgehouden.

Waarom Bjorn Borg?
Een gratis schone boxershort, met zakken, is natuurlijk niet mis. Maar waarom zou daar nou juist een Bjorn Borg voor in de plaats moeten worden gegeven? “Björn Borg loopt natuurlijk al een tijdje mee en heeft veel billen voorzien van zijn onderbroeken. Als we veel inzendingen krijgen zegt dat wel iets over de waardering van onze onderbroeken. Hoe mooi is het als onze boxer het weet te winnen van zo'n gevestigde naam? ” aldus Pockies oprichter Michiel Dicker. “De twee steekzakken krijgen ze er van ons gratis bij.”


Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet