Rotterdam en Amsterdam slaan handen ineen

Venour en Pockies lanceren boxershort. Vanaf vandaag verkrijgbaar: De Venour Pockie. Het Rotterdamse creatieve bureau Venour en de mannen achter boxershortmerk Pockies (Amsterdam) hebben de handen ineen geslagen. De uitkomst: Een boxershort overladen met hoofden.
Rotterdam en Amsterdam slaan handen ineen

Artistiek tintje
Getekende hoofden, dat moge duidelijk zijn. Helemaal in de huisstijl van de Rotterdammers. De artistieke onderbroek wordt gelanceerd met een video in stijl: Een moderne versie van het schilderij van Michelangelo. Maar dan met de twee kunstenaars in de hoofdrol. “Dat was de perfecte manier om het artistieke tintje van Venour samen te laten komen met de luiheid van Pockies,” vertelt Michiel Dicker, een van de oprichters van Pockies.

Samenwerkingen
Het is niet de eerste keer dat de mannen van Venour een samenwerking aan gaan. Zo werd een Ben&Jerry’s ijssalon al van hun tekenwerk voorzien, regisseerden ze meerdere muziekvideo’s voor grote namen en waren ze te zien in Nederlandse films en series. “Het was voor ons dan ook een grote eer om met Venour samen te werken,” aldus Dicker.

De Venour Pockie is nu te koop op www.pockies.nl en exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Go-Britain in Rotterdam, Arnhem, Enschede en Tilburg en Ebb18 in Groningen.Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet