Wie wordt Captain Quarantaine?

Binnen blijven, op de bank hangen, je stappenteller zo laag mogelijk houden, Corona verslaan en een nieuwe televisie winnen? Het kan bij de ‘Stay at Home Heroes’ actie van Pockies, zij zijn namelijk op zoek naar de bankhangheld die het virus kan stoppen. Vandaag, 6 april, is de laatste kans om mee te doen.

06-04-2020 | Delen: | PDF Word

Wie wordt Captain Quarantaine?

Download

Captain Quarantine
Meedoen is simpel: post vandaag, 6 april, een screenshot van je afgelegde afstand tussen 30 maart en 5 april in je gezondheid app op Instagram. Ben je degene met de minst afgelegde kilometers, dan wordt jij benoemd tot Captain Quarantine en win je een 49” flatscreen televisie. “We wilden onze doelgroep aansporen om echt thuis te blijven,” vertelt oprichter Michiel Dicker, “daarnaast is bankhangen een van onze kernwaarden dus dat rijmt wel.” 

Superhelden
De hele actie is vormgegeven in comic book stijl. Op de actiepagina zijn luierende superhelden te zien die zich rondom de bank bevinden. “Eigenlijk is iedereen die nu thuis blijft toch een soort van held.” aldus Dicker. “Als we samen thuis blijven verslaan we met z’n allen dit virus!” Maar bewegen is nu toch juist gezond? “Klopt,” zegt Dicker “maar je kan nu toch niet echt gaan hardlopen. Touwtje springen of stappen op de plaats met Olga Commandeur is nu je beste optie.”

Download als PDF Download als Word


Over Pockies

Pockies ontstond in 2015 met de uitvinding van de boxershort met zakken. Rob ten Hoove, Karel Bosman en Michiel Dicker lagen op de bank en misten een plek om hun telefoon kwijt te kunnen. Sindsdien zetten de drie zich in voor Couch Culture: alle beslommeringen op en rondom de bank. De collectie is inmiddels uitgebreid met pyjamabroeken, djellaba’s, sokken met zakken, zakformaat tubes mayonaise, slaapmaskers, shorts voor vrouwen en meer.


Misschien ook interessant