Willie Wartaal dropt Badjas, deel naar Diabetes Fonds

Naast een eigen solo album komt Willie Wartaal met een eigen badjas. In een fotoreeks laat hij zijn gloednieuwe glanzende kledingstuk aan de wereld zien. Een deel van de opbrengsten van de kamerjas, die gemaakt is in samenwerking met Pockies, gaat naar het Diabetesfonds.
30-12-2019
Michiel Dicker
Willie Wartaal dropt Badjas, deel naar Diabetes Fonds

Bloemknuffelaar
Wartaal, bekend van rapgroep ‘De Jeugd van Tegenwoordig,’ is te zien een een glimmende zwarte satijnen badjas die bedekt is in kleine ‘W-tjes in Willie’s kenmerkende stijl. Hij knuffelt bloemen, strijkt zijn badjas en kijkt zwoel de camera in. Het is niet de eerste keer dat Pockies samenwerkt met artiesten. Eerder sloeg het al de handen ineen met rapper Snelle en dj Tony Junior.

Diabetesfonds
Voor elke verkochte badjas gaat er €5 naar het Diabetes Fonds. “Mijn neefje heeft diabetes, dus op deze manier draag ik hopelijk een steentje bij.” aldus de rapper. De badjassen zijn vanaf 12 december te koop in de webshop van Pockies.


Over Pockies

Pockies started out in 2015 as a joke among friends when they created the first ever boxer shorts with pockets. Beyond all expectations, the first batch of underwear sold within no time laying the foundation to built their brand around their vision for Couch Couture. Pajamas, joggers, tees, thick socks and more followed and they have made it their personal life goal to spread comfort all over the planet