Willie Wartaal dropt Badjas, deel naar Diabetes Fonds

Naast een eigen solo album komt Willie Wartaal met een eigen badjas. In een fotoreeks laat hij zijn gloednieuwe glanzende kledingstuk aan de wereld zien. Een deel van de opbrengsten van de kamerjas, die gemaakt is in samenwerking met Pockies, gaat naar het Diabetesfonds.

06-01-2020 | Delen: | PDF Word

Willie Wartaal dropt Badjas, deel naar Diabetes Fonds

Download

Bloemknuffelaar
Wartaal, bekend van rapgroep ‘De Jeugd van Tegenwoordig,’ is te zien een een glimmende zwarte satijnen badjas die bedekt is in kleine ‘W-tjes in Willie’s kenmerkende stijl. Hij knuffelt bloemen, strijkt zijn badjas en kijkt zwoel de camera in. Het is niet de eerste keer dat Pockies samenwerkt met artiesten. Eerder sloeg het al de handen ineen met rapper Snelle en dj Tony Junior.

Diabetesfonds
Voor elke verkochte badjas gaat er €5 naar het Diabetes Fonds. “Mijn neefje heeft diabetes, dus op deze manier draag ik hopelijk een steentje bij.” aldus de rapper. De badjassen zijn vanaf 12 december te koop in de webshop van Pockies.


Download als PDF Download als WordOver Pockies

Pockies ontstond in 2015 met de uitvinding van de boxershort met zakken. Rob ten Hoove, Karel Bosman en Michiel Dicker lagen op de bank en misten een plek om hun telefoon kwijt te kunnen. Sindsdien zetten de drie zich in voor Couch Culture: alle beslommeringen op en rondom de bank. De collectie is inmiddels uitgebreid met pyjamabroeken, djellaba’s, sokken met zakken, zakformaat tubes mayonaise, slaapmaskers, shorts voor vrouwen en meer.


Misschien ook interessant