Willie Wartaal en Pockies zoeken helden op de bank

Binnen blijven, op de bank hangen, je stappenteller zo laag mogelijk houden, Corona verslaan en een nieuwe televisie winnen? Het kan bij de ‘Stay at Home Heroes’ actie van Pockies, zij zijn namelijk op zoek naar de bankhangheld die het virus kan stoppen.

02-04-2020 | Delen: | PDF Word

Willie Wartaal en Pockies zoeken helden op de bank

Download

Captain Quarantine
Meedoen is simpel: Op 6 april post je een screenshot van je afgelegde afstand in je gezondheid app op Instagram. Ben je degene met de minst afgelegde kilometers, dan wordt jij benoemd tot Captain Quarantine en win je de 49” flatscreen televisie. “We wilden onze doelgroep aansporen om echt thuis te blijven,” vertelt oprichter Michiel Dicker, “daarnaast is bankhangen een van onze kernwaarden dus dat rijmt wel.” 

Willie Wartaal
Naast de hoofdprijs zijn er dagelijks ook prijzen te winnen door helden met de minste stappen die dag. Een van die prijzen is een glimmende badjas van rap fenomeen Willie Wartaal. “Mensen moeten gewoon thuisblijven snapje, het liefst in mijn badjas.” aldus de rapper. 

Superhelden
De hele actie is vormgegeven in comic book stijl. Op de actiepagina zijn luierende superhelden te zien die zich rondom de bank bevinden. “Eigenlijk is iedereen die nu thuis blijft toch een soort van held.” aldus Dicker. “Als we samen thuis blijven verslaan we met z’n allen dit virus!” Maar bewegen is nu toch juist gezond? “Klopt,” zegt Dicker “maar je kan nu toch niet echt gaan hardlopen. Touwtje springen of stappen op de plaats met Olga Commandeur is nu je beste optie.”


Download als PDF Download als Word


Afbeeldingen Persbericht

Over Pockies

Pockies ontstond in 2015 met de uitvinding van de boxershort met zakken. Rob ten Hoove, Karel Bosman en Michiel Dicker lagen op de bank en misten een plek om hun telefoon kwijt te kunnen. Sindsdien zetten de drie zich in voor Couch Culture: alle beslommeringen op en rondom de bank. De collectie is inmiddels uitgebreid met pyjamabroeken, djellaba’s, sokken met zakken, zakformaat tubes mayonaise, slaapmaskers, shorts voor vrouwen en meer.


Misschien ook interessant